
Przygotuj składniki. Rozgrzej piekarnik do temperatury 200*C. Lubczyk drobno posiekaj.
Połącz wszystkie składniki i zagnieć ciasto.
Podziel ciasto na dwa kawałki i cienko rozwałkuj.
Piecz w piekarniku 8 minut, 4 minuty z jednej strony, obróć i piecz kolejne 4 minuty. Podpłomyk możesz również upiec na suchej patelni, jeżeli zrumieni się z jednej strony przewróć go na drugą.
Ingredients
Directions
Przygotuj składniki. Rozgrzej piekarnik do temperatury 200*C. Lubczyk drobno posiekaj.
Połącz wszystkie składniki i zagnieć ciasto.
Podziel ciasto na dwa kawałki i cienko rozwałkuj.
Piecz w piekarniku 8 minut, 4 minuty z jednej strony, obróć i piecz kolejne 4 minuty. Podpłomyk możesz również upiec na suchej patelni, jeżeli zrumieni się z jednej strony przewróć go na drugą.