To najlepszy sos BBQ, palce lizać!

350 ml pulpy z mango, albo jedno duże dojrzałe mango
100 ml ketchupu
1 ząbek czosnku
1 papryczka chipotle (może być ze słoika)
1 łyżka roztopionego masła
1 łyżka brązowego cukru
sok z jednej limonki
szczypta soli
1
Przygotuj składniki.
2
Włóż wszystkie składniki do wysokiego naczynia i zblenduj. Przełóż do słoika, przechowuj w lodówce do 1 tygodnia.
Ingredients
350 ml pulpy z mango, albo jedno duże dojrzałe mango
100 ml ketchupu
1 ząbek czosnku
1 papryczka chipotle (może być ze słoika)
1 łyżka roztopionego masła
1 łyżka brązowego cukru
sok z jednej limonki
szczypta soli
Directions
1
Przygotuj składniki.
2
Włóż wszystkie składniki do wysokiego naczynia i zblenduj. Przełóż do słoika, przechowuj w lodówce do 1 tygodnia.
(Visited 1 063 times, 1 visits today)
Czy można prosić o podanie składników??
Oczywiście! Dzięki, nawet nie zauważyłam, że ich brakuje. Teraz są na początku przepisu. Pozdrawiam 🙂