Tradycyjne uszka do barszczu świątecznego. Ręcznie robione grzybowe uszka do barszczu czerwonego to tradycja w moim domu. Pękate i wypełnione aromatycznymi podgrzybkami i prawdziwkami. Mniam!
Archives Moje obiady
Pyszne, domowe obiady
Kaczka Pieczona z Jabłkami i Pietruszką
Kaczka Pieczona z Jabłkami i Pietruszką
Świąteczne Pierogi z Kapustą i Grzybami
Świąteczne Pierogi z Kapustą i Grzybami
Zupa Ogórkowa
Zupa Ogórkowa
Ruskie Pierogi
Ruskie Pierogi
Ragout Ziemniaczane
Ragout Ziemniaczane
Muszelki ze Szpinakiem
Muszelki ze Szpinakiem
Placki Ziemniaczane
Znudziły Ci się zwykłe placki ziemniaczane? Zobacz, jak w gofrownicy można przygotować pyszne i chrupiące placki ziemniaczane. Świetnie nadają się do podawania z różnego rodzaju sosami mięsnymi i warzywnymi. Pyszny sos nie spływa z placków, tylko zatrzymuje się tych cudnie przypieczonych dołkach. Jak lubisz, podawaj je na słodko z konfiturą lub śmietaną i cukrem. Spróbuj!
Ryż po Meksykańsku
Ryż po Meksykańsku