To danie pięknie wygląda i tak też smakuje. Pieczony bakłażan nasączony aromatyczną oliwą podany z sosem jogurtowym ze świeżymi ziołami i obsypany, jak klejnotami, rubinowymi pestkami granatu to bardzo prosta, ale jakże wykwintna potrawa! Smakuje zarówno podawana na ciepło, jak i na zimno.
Archives Przekąski
Zdrowe małe co nieco
Kwiaty Akacji w Cieście
Upojnie pachnące kwiaty akacji w połączeniu z rześkim cydrem, to zachwycająca przekąska na każdą okazję. Rozszerz dietę o jadalne kwiaty, zobacz, jakie to proste!
Sałatka z Arbuzem i Fetą
Sałatka z Arbuzem i Fetą
Sałatka z Brokuła
Sałatka z Brokuła
Gryczane Naleśniki
Gryczane Naleśniki
Zapiekane Nachos
Zapiekane Nachos
Kanapki z Dynią
Kanapki z Dynią
Papryczki z Oliwkami
Papryczki z Oliwkami
Jabłka pod Owsianą Kruszonką
Jabłka pod Owsianą Kruszonką
Focaccia ze Świeżymi Ziołami
Focaccia ze Świeżymi Ziołami