Fasolka po Polsku
Archives Warzywa w roli głównej
Zdrowo i kolorowo
Kotlety Ziemniaczane
Podstawowy przepis zasadniczo składa się z ziemniaków, cebuli i szczypty gałki muszkatołowej. Jeżeli tak przygotowaną masę ziemniaczaną wymieszasz z różnymi dodatkami, to uzyskasz różne smaki. Możesz dodać podsmażone pieczarki, twaróg lub koperek. Wersja z twarogiem przypomina smak ruskich pierogów, więc można powiedzieć, że to są takie ruskie pierogi dla leniwej gospodyni To takie proste!
Warzywna Zapiekane z Gorgonzolą
Warzywna Zapiekane z Gorgonzolą
Carpaccio z Buraka
Carpaccio z Buraka
Groch z Kapustą
Groch z Kapustą
Świąteczne Pierogi z Kapustą i Grzybami
Świąteczne Pierogi z Kapustą i Grzybami
Pasta z Pieczonej Marchewki
Pasta z Pieczonej Marchewki
Pasta z Pieczonej Dyni
Pasta z Pieczonej Dyni
Ziemniaki Hasselback z Rozmarynem
Prosty przepis krok po kroku na pieczone ziemniaki w stylu szwedzkim, czyli ziemniaki Hasselback. Wybierz ziemniaki, które są przeznaczone do pieczenia. Nastaw piekarnik na 230*C. Umyte i osuszone ziemniaki nacinaj co 2 mm. Do tego przygotuj ostry nóż, bo im cieńsze plasterki, tym ziemniaki będą smaczniejsze i przypieczone na chrupiąco. Zobacz, jakie to proste!
Ryż po Meksykańsku
Ryż po Meksykańsku