Bez mąki i pieczone w piekarniku – to super wersja niskokaloryczna. Te placuszki są niewiarygodnie łatwe do zrobienia! Są cudownie pożywne, a najlepsze jest to, że możesz podawać je jako przekąskę, przystawkę, a nawet lekki lunch.
Archives Warzywa w roli głównej
Zdrowo i kolorowo
Hummus Czosnkowy
Hummus Czosnkowy
Chlebek Kalafiorowy
Chlebek Kalafiorowy
Botwinka Chłodnik
Botwinka Chłodnik
Sałatka Wiosenna ze Szparagami
Moja ulubiona sałatka ze szparagami, idealna na majówkę!
Kotlety z soczewicy
Kotlety z soczewicy
Brukselka z Chilli
Jak przygotować pyszną przekąskę z brukselki? Po pierwsze sekret tkwi w krótkim przesmażeniu brukselki. Po drugie dodaj chilli. Po trzecie dodaj odrobinę soli. To takie proste 🙂 Pokochasz tą chrupiącą brukselkę!